tecnofusione logo
tecnofusione logo

Produciamo forni industriali per la fusione e l'attesa di alluminio, bronzo e ottone.

PRIVACY POLICY

MARCONITECH @ All Right Reserved 2022

Αυτή η εφαρμογή συλλέγει ορισμένα προσωπικά δεδομένα των χρηστών της.



Εισαγωγή

Η εταιρεία Roberto Marconi , με την έδρα της στη διεύθυνση Via F. Caracciolo 16 - 20155 - Milano (MI) (εφεξής καλούμενη ως Roberto Marconi ), δεσμεύεται να προστατεύει συνεχώς το απόρρητο στο διαδίκτυο των χρηστών της. Αυτό το έγγραφο έχει συνταχθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 13 του Κανονισμού της ΕΕ 2016/679 (εφεξής «Κανονισμός») προκειμένου να σας επιτρέψει να γνωρίζετε την πολιτική απορρήτου μας, ώστε να μπορείτε να ενημερώνεστε για το πώς Η διαχείριση των προσωπικών σας δεδομένων γίνεται όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας (εφεξής «Ιστότοπος») και για να μπορείτε να δώσετε τη ρητή συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων με ενημερωμένο τρόπο. Όλες οι πληροφορίες και τα δεδομένα που παρέχονται από εσάς ή αποκτώνται με άλλο τρόπο στο πλαίσιο της χρήσης υπηρεσιών για αίτηση πληροφοριών, τεχνική βοήθεια, προώθηση και αποστολή εμπορικών ενημερωτικών δελτίων ή άλλες ενέργειες - όπως η πρόσβαση στην περιορισμένη περιοχή του ιστότοπου - θα υποβάλλονται σε επεξεργασία σύμφωνα με με τις διατάξεις του Κανονισμού και τις υποχρεώσεις εμπιστευτικότητας που διέπουν τις δραστηριότητες του Roberto Marconi . Όλες οι δραστηριότητες που στοχεύουν στην επεξεργασία των δεδομένων των χρηστών του ιστότοπου που πραγματοποιούνται από τον Roberto Marconi εμπνέονται από τις αρχές της νομιμότητας, δικαιοσύνης, διαφάνειας, περιορισμού σκοπού και διατήρησης, ελαχιστοποίησης δεδομένων, ακρίβειας, ακεραιότητας και εμπιστευτικότητας, όπως απαιτείται από το Κανονισμός λειτουργίας.

Ορισμός Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα ορίζονται σύμφωνα με το άρθρο 4 του GDPR ως οποιαδήποτε πληροφορία που αφορά ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο («υποκείμενο δεδομένων»). Ένα φυσικό πρόσωπο θεωρείται αναγνωρίσιμο εάν μπορεί να αναγνωριστεί, άμεσα ή έμμεσα, ιδίως με αναφορά σε χαρακτηριστικά όπως ένα όνομα, ένας αριθμός αναγνώρισης, δεδομένα τοποθεσίας, ένα διαδικτυακό αναγνωριστικό ή ένας ή περισσότεροι παράγοντες ειδικοί για το φυσικό, φυσιολογικό, γενετικό , ψυχική, οικονομική, πολιτιστική ή κοινωνική ταυτότητα αυτού του ατόμου. Όλες οι πληροφορίες που αποκτώνται κατά την πλοήγηση στον Ιστότοπο θα χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς που υποδεικνύονται και περιγράφονται σε αυτό το Έγγραφο. Κατά την πλοήγηση στον Ιστότοπο, η «Όνομα Εταιρείας» θα επεξεργάζεται δεδομένα που αποκτήθηκαν ως αποτέλεσμα δραστηριοτήτων που πραγματοποιούνται από τον χρήστη κατά την πλοήγηση ή εκείνων που αποκτήθηκαν ως αποτέλεσμα της χρήσης των υπηρεσιών που παρέχονται από τον ίδιο τον Ιστότοπο. Οι πληροφορίες που υποβάλλονται σε επεξεργασία μπορεί να εισαχθούν με μη αυτόματο τρόπο από τον Χρήστη, να συλλεχθούν αυτόματα ή να αποκτηθούν μέσω τρίτων. Ο Χρήστης έχει το δικαίωμα να διορθώσει τα προσωπικά του στοιχεία ανά πάσα στιγμή ή να αποτρέψει, να ανακαλέσει ή/και να αντιταχθεί στην επεξεργασία τους.

Τύποι Δεδομένων που Επεξεργάζονται
Στοιχεία επικοινωνίας

Αυτά είναι προσωπικά δεδομένα που μπορούν να ταυτοποιήσουν τον Χρήστη μέσω της ένδειξης στοιχείων όπως το όνομα της εταιρείας και ο ΑΦΜ, το όνομα και το επώνυμο, ο φορολογικός κωδικός, η διεύθυνση, η διεύθυνση email, το φαξ, ο ιστότοπος και η ημερομηνία γέννησης, αριθμός τηλεφώνου ή κινητού τηλεφώνου για άτομα και πληροφορίες που παρέχονται κατά την εγγραφή και μοναδικά αναγνωριστικά που χρησιμοποιούνται από διαφημιστικές υπηρεσίες όπως (π.χ. Google Ads).

Δεδομένα που αποκτήθηκαν κατά την πλοήγηση στον ιστότοπο

Τα υπολογιστικά εργαλεία που χρησιμοποιούνται για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της Ιστοσελίδας αποκτούν ορισμένα Προσωπικά Δεδομένα που υποβάλλονται σε αυτόματη επεξεργασία κατά τη χρήση τυπικών πρωτοκόλλων Διαδικτύου. Αν και οι πληροφορίες που αποκτώνται κατά τη διάρκεια της πλοήγησης δεν συλλέγονται με σκοπό να συσχετιστούν με συγκεκριμένα άτομα, θα μπορούσαν να επιτρέψουν την αναγνώριση των χρηστών μετά από συσχέτιση με άλλα δεδομένα που διατηρούνται από τρίτα μέρη.

Λίστα δεδομένων πλοήγησης

Διευθύνσεις IP ή ονόματα τομέα υπολογιστών που χρησιμοποιούνται από χρήστες που συνδέονται στον Ιστότοπο. τις διευθύνσεις στο URI (Uniform Resource Identifier) σημειογραφία των ζητούμενων πόρων, την ώρα της αίτησης, τη μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε για την υποβολή της αίτησης στον διακομιστή, τον αριθμητικό κωδικό που υποδεικνύει την κατάσταση της απάντησης από τον διακομιστή (επιτυχής λειτουργία, σφάλμα, κ.λπ.), το μέγεθος του αρχείου που λαμβάνεται ως απόκριση και άλλες παραμέτρους που σχετίζονται με το λειτουργικό σύστημα. Όλα αυτά τα δεδομένα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τον σκοπό της απόκτησης ανώνυμων στατιστικών πληροφοριών σχετικά με τη χρήση της Ιστοσελίδας, για την παρακολούθηση της σωστής λειτουργίας της και για τον εντοπισμό τυχόν ανωμαλιών ή/και μη συμμορφούμενων χρήσεων. Τα δεδομένα που αποκτώνται για τους σκοπούς αυτούς διαγράφονται αμέσως μετά την επεξεργασία τους. Επιπλέον, τα δεδομένα θα μπορούσαν επίσης να χρησιμοποιηθούν για την εξακρίβωση της ευθύνης σε περίπτωση εγκλημάτων υπολογιστή κατά του ιστότοπου ή τρίτων. Ορισμένες ενότητες και χαρακτηριστικά του ιστότοπου που έχουν σχεδιαστεί για την απόκτηση των Προσωπικών Δεδομένων του Χρήστη ενδέχεται να απαιτούν την αποδέσμευση Προσωπικών Δεδομένων που σχετίζονται με τις κατηγορίες που αναφέρονται στο άρθρο 9 του Κανονισμού, συγκεκριμένα «[…] δεδομένα κατάλληλα για να αποκαλύψουν φυλετική ή εθνική καταγωγή, πολιτική απόψεις, θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις ή συμμετοχή σε συνδικάτα, καθώς και επεξεργασία γενετικών δεδομένων, βιομετρικών δεδομένων που προορίζονται για τη μοναδική ταυτοποίηση ενός φυσικού προσώπου, δεδομένων που αφορούν την υγεία ή τη σεξουαλική ζωή ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό του ατόμου.» Η «Επωνυμία Εταιρείας» συμβουλεύει τους χρήστες της να μην δημοσιεύουν τέτοια δεδομένα εκτός εάν είναι απολύτως απαραίτητο. Ωστόσο, εάν ένας Χρήστης επιλέξει να δημοσιεύσει εξαιρετικά προσωπικά στοιχεία, ακόμη και χωρίς συγκεκριμένη εκδήλωση συγκατάθεσης για την επεξεργασία τέτοιων δεδομένων, απαλλάσσει τον Roberto Marconi από κάθε ευθύνη, η οποία δεν μπορεί να εκτεθεί σε διαφωνίες οποιουδήποτε είδους, διότι, σε τέτοιες περιπτώσεις, η επεξεργασία των δεδομένων πρέπει να θεωρείται επιτρεπόμενη κατόπιν της ελεύθερης και ενημερωμένης επιλογής του ενδιαφερομένου να τα δημοσιοποιήσει προδήλως, σύμφωνα με τη διάταξη που περιέχεται στο άρθρο 9 παράγραφος 1 στοιχείο ε) του κανονισμού.

Δεδομένα που παρέχονται εθελοντικά από τον χρήστη

Σε περίπτωση που ο Χρήστης, χρησιμοποιώντας ορισμένες δυνατότητες της Ιστοσελίδας, κοινοποιήσει στην «Επωνυμία Εταιρείας» Προσωπικά Δεδομένα που ανήκουν σε τρίτους, ο Χρήστης αναλαμβάνει τη θέση του Υπεύθυνου Επεξεργασίας Δεδομένων, με όλες τις υποχρεώσεις και τις νομικές ευθύνες που απορρέουν από αυτά. Κατά συνέπεια, ο Χρήστης απαλλάσσει τον Roberto Marconi από κάθε ευθύνη σχετικά με πιθανές διαφορές, αξιώσεις, αιτήματα αποζημίωσης κ.λπ., που μπορεί να προκύψουν από τρίτα μέρη των οποίων τα Προσωπικά Δεδομένα έχουν υποστεί επεξεργασία κατά παράβαση των ισχυόντων κανονισμών προστασίας προσωπικών δεδομένων ως αποτέλεσμα της χρήσης από τον Χρήστη των λειτουργιών στον Ιστότοπο.

Κουλουράκι
Γενικές Υποθέσεις και Ορισμός

Τα cookies είναι αρχεία μεταδεδομένων που αποθηκεύονται στις συσκευές που χρησιμοποιούνται από τους χρήστες για την πλοήγηση στον Ιστότοπο. Αυτά τα αρχεία αποστέλλονται από τον Ιστότοπο και καταγράφονται στον υπολογιστή ή την κινητή συσκευή που χρησιμοποιεί ο Χρήστης προκειμένου να επαναμεταδοθούν στους ίδιους Ιστότοπους κατά τη διάρκεια μιας πιθανής επόμενης επίσκεψης. Έτσι, τα cookies επιτρέπουν στον ιστότοπο να αποθηκεύει τις ενέργειες και τις προτιμήσεις του χρήστη (όπως δεδομένα σύνδεσης, επιλεγμένη γλώσσα, μεγέθη γραμματοσειράς, άλλες ρυθμίσεις εμφάνισης κ.λπ.) και εξαλείφουν την ανάγκη επανεισαγωγής των δεδομένων που παρείχε προηγουμένως ο χρήστης κατά τη διάρκεια κάθε επίσκεψη στον ιστότοπο. Αφού εγκατασταθούν στη συσκευή υπολογιστή του Χρήστη, οι δραστηριότητες που εκτελούνται από τα cookies περιλαμβάνουν: ελέγχους ταυτότητας υπολογιστή. παρακολούθηση των συνεδριών του ιστότοπου. αποθήκευση πληροφοριών σχετικά με τις δραστηριότητες των χρηστών που έχουν πρόσβαση στον Ιστότοπο· παρακολούθηση της πλοήγησης των χρηστών εντός του ιστότοπου για στατιστικούς ή/και διαφημιστικούς σκοπούς. Κατά την πλοήγηση στον Ιστότοπο, ο Χρήστης μπορεί να λάβει cookies στον υπολογιστή του από ιστότοπους διαφορετικούς από αυτόν που επισκέπτεται, που αναφέρονται ως cookies "τρίτου μέρους". Υπάρχουν διάφοροι τύποι αρχείων cookie. Τα cookies μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία για την εκτέλεση διαφορετικών λειτουργιών και, ως εκ τούτου, είναι εφοδιασμένα με διαφορετικά χαρακτηριστικά ανάλογα με τις λειτουργίες που εκτελούνται. Για παράδειγμα, μπορεί κανείς να διακρίνει τα μόνιμα cookies, τα οποία προορίζονται να παραμείνουν στη συσκευή του χρήστη μέχρι μια προκαθορισμένη λήξη. cookies περιόδου λειτουργίας, τα οποία διαγράφονται αυτόματα όταν το πρόγραμμα περιήγησης είναι κλειστό. «cookies προφίλ», τα οποία στοχεύουν στην επεξεργασία του προφίλ του Χρήστη με βάση πληροφορίες που εντοπίζονται κατά την πλοήγηση, προκειμένου να αποστέλλονται διαφημιστικά μηνύματα σύμφωνα με τις προτιμήσεις του. Η χρήση των προσωρινών cookies περιορίζεται στην παροχή ασφαλούς και αποτελεσματικής πλοήγησης στον Ιστότοπο, καθώς και στην αναγνώριση του Χρήστη προκειμένου να διασφαλιστεί η σωστή παράδοση της υπηρεσίας που ζητείται σε αυτόν τον Ιστότοπο. Για την ορθή λειτουργία της ιστοσελίδας, ο Χρήστης υποχρεούται να εισάγει όλα τα προσωπικά στοιχεία που ζητούνται. Για αυτόν τον τύπο cookie, απαιτείται προηγούμενη συγκατάθεση του Χρήστη. Η ισχύουσα νομοθεσία στην Ιταλία δεν απαιτεί πάντα τη ρητή συγκατάθεση του χρήστη να επιτρέψει στον ιδιοκτήτη του ιστότοπου να χρησιμοποιεί cookies. Τα "τεχνικά cookies", για παράδειγμα, δεν απαιτούν τέτοια συγκατάθεση, καθώς είναι απαραίτητα αρχεία για την ορθή λειτουργία του Ιστότοπου και χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για τη διασφάλιση της σωστής παροχής μιας υπηρεσίας που ζητείται ρητά από τον Χρήστη. Αυτά είναι απαραίτητα cookies που πρέπει να εγκατασταθούν στη συσκευή του Χρήστη για να διασφαλιστεί η ολοκλήρωση ορισμένων λειτουργιών. Στην περίπτωση αυτή, μιλάμε για «τεχνικά cookies» απαραίτητα για τη λειτουργία του ίδιου του Ιστότοπου. Μεταξύ των τεχνικών cookie που χρησιμοποιούνται από αυτόν τον ιστότοπο και για τα οποία δεν απαιτείται ρητή συγκατάθεση για τη χρήση τους, η Ιταλική Αρχή Προστασίας Δεδομένων περιλαμβάνει επίσης: cookies πλοήγησης ή περιόδου λειτουργίας που είναι απαραίτητα για τον έλεγχο ταυτότητας χρήστη. "cookies αναλυτικών στοιχείων" που χρησιμοποιούνται απευθείας από τον διαχειριστή του ιστότοπου για τη συλλογή πληροφοριών, σε συγκεντρωτική μορφή, σχετικά με τον αριθμό των χρηστών και τον τρόπο πλοήγησής τους στον ιστότοπο. cookies λειτουργικότητας, τα οποία χρησιμοποιούνται για να επιτρέπουν την πλοήγηση με βάση προκαθορισμένα κριτήρια (π.χ. γλώσσα).

Τύποι cookies που χρησιμοποιούνται από τον ιστότοπο

Ο Ιστότοπος χρησιμοποιεί τα ακόλουθα cookies: Τεχνικά cookies πλοήγησης ή περιόδου λειτουργίας, τα οποία είναι απολύτως απαραίτητα για τη λειτουργία του ιστότοπου ή για να επιτρέπεται στον Χρήστη να χρησιμοποιεί το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες που ζητούνται από αυτόν. Σημείωση Η απενεργοποίηση των cookie τεχνικών ή/και λειτουργικότητας μπορεί να προκαλέσει την εσφαλμένη λειτουργία του ιστότοπου και ενδέχεται να απαιτείται από τον χρήστη να τροποποιεί ή να εισάγει με μη αυτόματο τρόπο ορισμένες πληροφορίες ή προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεται τον ιστότοπο. Λειτουργικά cookies, που χρησιμοποιούνται για την ενεργοποίηση συγκεκριμένων λειτουργιών του Ιστότοπου και μιας σειράς επιλεγμένων κριτηρίων (π.χ. γλώσσα) με σκοπό τη βελτίωση της παρεχόμενης υπηρεσίας. Μη τεχνικά cookies, που χρησιμοποιούνται για την αναγνώριση του Χρήστη και την παρακολούθηση των δραστηριοτήτων που εκτελούνται στον Ιστότοπο. Σκοπός είναι να επιτρέπεται η προβολή σχετικών και ενδιαφέρουσες διαφημίσεις στον Χρήστη που επιλέγουν τρίτα μέρη (π.χ. εκδότες και διαφημιστές) με βάση τις προτιμήσεις τους. Cookies τρίτων, δηλαδή cookies από ιστότοπους ή διακομιστές ιστού διαφορετικούς από εκείνους του Roberto Marconi που χρησιμοποιούνται για τους σκοπούς αυτών των τρίτων. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι αυτά τα τρίτα μέρη, που παρατίθενται παρακάτω με συνδέσμους προς τις πολιτικές απορρήτου τους, είναι οι υπεύθυνοι επεξεργασίας των δεδομένων που συλλέγονται μέσω των cookies που εξυπηρετούν και είναι ανεξάρτητα υπεύθυνοι για τις δραστηριότητές τους. Ως εκ τούτου, ο χρήστης θα πρέπει να αναφέρεται στις πολιτικές απορρήτου σχετικά με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων, τις ειδοποιήσεις πληροφοριών και τα έντυπα συγκατάθεσης αυτών των τρίτων, όπως προβλέπονται από την Απόφαση που προσδιορίζει απλουστευμένες διαδικασίες για την παροχή πληροφοριών και την απόκτηση συγκατάθεσης για τη χρήση cookies με ημερομηνία 8 Μαΐου 2014 και από τις Οδηγίες για τη χρήση cookie και άλλων εργαλείων παρακολούθησης της 10ης Ιουνίου 2021. Για λόγους πληρότητας, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Roberto Marconi καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την παρακολούθηση των cookie στον Ιστότοπό της.

Ενημέρωση cookie

Τα αρχεία cookie που χρησιμοποιούνται από τον Roberto Marconi ενημερώνονται τακτικά και συνεχώς στον παρακάτω πίνακα. Όσον αφορά τα τρίτα μέρη που στέλνουν cookies μέσω του ιστότοπού μας, παρέχουμε παρακάτω τους συνδέσμους προς τις αντίστοιχες πολιτικές απορρήτου τους. Τα τρίτα μέρη είναι υπεύθυνα για την παροχή πληροφοριών και τη λήψη της συναίνεσης του Χρήστη, σε συμμόρφωση με τις διατάξεις που περιέχονται στην προαναφερθείσα Απόφαση, καθώς η Roberto Marconi δεν μπορεί να ασκήσει κανέναν έλεγχο σε αυτά τα cookies για να διασφαλίσει τη συμμόρφωση με τις νομικές απαιτήσεις. Ακολουθούν οι σύνδεσμοι για πληροφορίες σχετικά με cookie τρίτων: Google: https://policies.google.com/technologies/partner-sites Google Adwords: https://policies.google.com/technologies/cookies Facebook: https:/ /www.facebook.com/policies/cookies/ Youtube: https://policies.google.com/technologies/cookies?hl=it Instagram: https://privacycenter.instagram.com/policies/cookies/ X: https: //twitter.com/en/privacy LinkedIn: https://www.linkedin.com/legal/cookie-policy

Ρυθμίσεις cookie

Είναι δυνατό να αποκλείσετε, να διαγράψετε (ολικά ή εν μέρει) ή να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις cookie μέσω των συγκεκριμένων λειτουργιών του προγράμματος περιήγησης του χρήστη. Με αυτό το Έγγραφο, ο Χρήστης ενημερώνεται ότι η μη εξουσιοδότηση εγκατάστασης τεχνικών cookies μπορεί να οδηγήσει σε δυσλειτουργία του Ιστότοπου. Ο περιορισμός της εγκατάστασης λειτουργικών cookies μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα ορισμένες υπηρεσίες ή/και λειτουργίες του ιστότοπου να μην είναι διαθέσιμες ή να μην λειτουργούν σωστά και ενδέχεται να απαιτείται από τον χρήστη να τροποποιεί ή να εισάγει με μη αυτόματο τρόπο ορισμένες πληροφορίες ή προτιμήσεις κάθε φορά που επισκέπτεται τον Ιστότοπο. Οι προτιμήσεις σας σχετικά με τα cookies ενδέχεται να απαιτούν ενέργειες για την επαναφορά τους εάν έχετε πρόσβαση στον Ιστότοπο μέσω διαφορετικών συσκευών ή προγραμμάτων περιήγησης.

Προβολή και τροποποίηση cookies

Ο χρήστης μπορεί να εξουσιοδοτήσει, να αποκλείσει ή να διαγράψει (ολικά ή εν μέρει) cookies μέσω των συγκεκριμένων λειτουργιών του προγράμματος περιήγησης που χρησιμοποιείται για την πλοήγηση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης προτιμήσεων για τη χρήση cookies μέσω του προγράμματος περιήγησης, μπορείτε να συμβουλευτείτε τις σχετικές οδηγίες: Microsoft Edge: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=it Firefox: https: //support.mozilla.org/it/kb/protezione-antitracciamento-avanzata-firefox-desktop Chrome: https://support.google.com/accounts/answer/61416?hl=it Safari: https://support. apple.com/kb/PH19214?locale=it_IT Για πληροφορίες και για να απενεργοποιήσετε τα αναλυτικά cookies και τα cookies προφίλ που παρέχονται από τρίτους, επισκεφθείτε τον ιστότοπο https://www.youronlinechoices.com

Νομικές Αναφορές

Η επεξεργασία των δεδομένων πραγματοποιείται σύμφωνα με την αρχή της νομιμότητας σύμφωνα με το άρθρο 6 του GDPR, η οποία επιδιώκεται μέσω του τρόπου συγκατάθεσης που παρέχεται από τον Χρήστη που εξουσιοδοτεί τον υπεύθυνο επεξεργασίας και τον εκτελούντα την επεξεργασία δεδομένων να πραγματοποιούν όλες τις απαραίτητες δραστηριότητες για την επίτευξη των σκοπούς που αναφέρονται στο παρόν Έγγραφο. Η ανάγκη επεξεργασίας δεδομένων μπορεί επίσης να βασίζεται στην περίσταση ότι είναι απαραίτητο να εκτελεστεί μια σύμβαση στην οποία ο πελάτης είναι συμβαλλόμενο μέρος ή να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα πριν από τη σύναψη σύμβασης κατόπιν αιτήματος του πελάτη ή ακόμη και για νόμιμη συμφερόντων (βλ. άρθρο 6 παράγραφος 1 στοιχεία α), β), στ) του GDPR). Δεδομένα που αποθηκεύονται αποκλειστικά για σκοπούς που σχετίζονται με την εκτέλεση των σκοπών που ζητούνται από τον Χρήστη μπορούν να υποβληθούν σε επεξεργασία από αυτόν τον Ιστότοπο ακόμη και όταν: Ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων μπορεί να χρειαστεί να τα χρησιμοποιήσει για δικούς του σκοπούς και για δικό του συμφέρον. Ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων πρέπει να συμμορφώνεται με αιτήματα δημοσίου συμφέροντος, ακόμη και από αρχές· Σε περιπτώσεις όπου οι πληροφορίες που συλλέγονται και αποθηκεύονται είναι λειτουργικές για συμμόρφωση με νομικές υποχρεώσεις ή προβλέπονται από κοινοτικούς κανονισμούς. Όταν είναι απαραίτητο να εκπληρωθούν συμβατικές συμφωνίες για την παροχή μιας ή περισσότερων υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένων δυνητικά εξατομικευμένων υπηρεσιών. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη νομική βάση της επεξεργασίας, προκειμένου να διασφαλιστεί ο σωστός σχηματισμός πλήρους και ενημερωμένης συγκατάθεσης από την πλευρά του Χρήστη, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Δεδομένων και τον ΥΠΔ για διευκρίνιση.

Υπεύθυνος επεξεργασίας και επεξεργασίας δεδομένων ("Ελεγκτής δεδομένων")

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων ορίζεται στο άρθρο 4 του ΓΚΠΔ ως το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που, μόνος ή από κοινού με άλλους, καθορίζει τους σκοπούς και τα μέσα επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων· όταν οι σκοποί και τα μέσα αυτής της επεξεργασίας καθορίζονται από το δίκαιο της Ένωσης ή του κράτους μέλους, ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων ή τα ειδικά κριτήρια για τον ορισμό του μπορεί να προβλέπονται από το δίκαιο της Ένωσης ή του κράτους μέλους. Ο υπεύθυνος επεξεργασίας δεδομένων αυτού του ιστότοπου είναι ο Roberto Marconi . Ως "εκτελών την επεξεργασία δεδομένων" ορίζεται από τον Κανονισμό το φυσικό ή νομικό πρόσωπο, η δημόσια αρχή, η υπηρεσία ή άλλος φορέας που επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα για λογαριασμό του υπευθύνου επεξεργασίας δεδομένων. Ο επεξεργαστής δεδομένων αυτού του ιστότοπου είναι ο robertomarconia2@gmail.com.

Ορισμός Επεξεργασίας

Σύμφωνα με το άρθρο 4 του GDPR, ως «επεξεργασία» ορίζεται κάθε λειτουργία ή σύνολο λειτουργιών που εκτελείται σε προσωπικά δεδομένα ή σε σύνολα δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, είτε με αυτοματοποιημένα μέσα είτε όχι, όπως συλλογή, καταγραφή, οργάνωση, δόμηση, αποθήκευση, προσαρμογή ή τροποποίηση, ανάκτηση, διαβούλευση, χρήση, αποκάλυψη μέσω μετάδοσης, διάδοσης ή με άλλο τρόπο διάθεσης, ευθυγράμμισης ή συνδυασμού, περιορισμού, διαγραφής ή καταστροφής.

Μέθοδοι Διαχείρισης Δεδομένων

Ο τρόπος με τον οποίο το Roberto Marconi συλλέγει και αποθηκεύει πληροφορίες μέσω της χρήσης υπολογιστών και εργαλείων τηλεματικής συνδέεται στενά με τις μεθόδους χρήσης από τον κάτοχο αυτού του ιστότοπου.

Προφίλ

Σύμφωνα με το άρθρο 4 του GDPR, ο όρος «προφίλ» αναφέρεται σε κάθε μορφή αυτοματοποιημένης επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων που συνίσταται στη χρήση τέτοιων προσωπικών δεδομένων για την αξιολόγηση ορισμένων προσωπικών πτυχών που σχετίζονται με ένα φυσικό πρόσωπο, ιδίως για την ανάλυση ή την πρόβλεψη πτυχών που αφορούν την επαγγελματική απόδοση. , οικονομική κατάσταση, υγεία, προσωπικές προτιμήσεις, ενδιαφέροντα, αξιοπιστία, συμπεριφορά, τοποθεσία ή κινήσεις αυτού του φυσικού προσώπου. Τα προσωπικά δεδομένα του Χρήστη ενδέχεται να υπόκεινται σε δημιουργία προφίλ προκειμένου να προσδιοριστούν οι προτιμήσεις του. Η επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων έχει ως στόχο να επιτρέψει την προβολή σχετικών και ενδιαφέρουσες διαφημίσεις για τον Χρήστη που επιλέγονται από τρίτα μέρη (π.χ. εκδότες και διαφημιστές) με βάση τις προτιμήσεις τους.

Τοποθεσία Επεξεργασίας Δεδομένων

Η επεξεργασία των δεδομένων που πραγματοποιείται από αυτόν τον Ιστότοπο πραγματοποιείται στο εγγεγραμμένο γραφείο του Υπεύθυνου Επεξεργασίας Δεδομένων. Το προσωπικό που εμπλέκεται στην επεξεργασία είναι εξουσιοδοτημένο να το πράξει. Καμία πληροφορία που λαμβάνεται μέσω των διαδικτυακών υπηρεσιών που παρέχονται από το "nome azienda" δεν κοινοποιείται ούτε αποκαλύπτεται. Όλες οι πληροφορίες που παρέχονται από τον Χρήστη που υποβάλλει αιτήματα για αποστολή ενημερωτικού υλικού χρησιμοποιούνται αποκλειστικά για σκοπούς εκτέλεσης της ζητούμενης υπηρεσίας ή παροχής και κοινοποιούνται σε τρίτους μόνο εάν είναι απολύτως απαραίτητο. Μπορούν να μεταφερθούν σε άλλη χώρα (άρθρο 3 GDPR). Ο Χρήστης διατηρεί όλα τα δικαιώματα και μπορεί να ζητήσει λεπτομέρειες σχετικά με τα εργαλεία που χρησιμοποιεί ο κάτοχος του ιστότοπου για την προστασία των παρεχόμενων πληροφοριών. Ο Χρήστης μπορεί επίσης να ζητήσει λεπτομέρειες σχετικά με τη μεταφορά των προσωπικών του στοιχείων σε χώρες εκτός ΕΕ ή/και σε μη κυβερνητικούς οργανισμούς που δεν υπόκεινται σε ειδική νομοθεσία. Από την άποψη αυτή, ο Χρήστης μπορεί να ζητήσει περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με τη χρήση των πληροφοριών του και τη μεταφορά τους επικοινωνώντας απευθείας με τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Δεδομένων και τον Υπεύθυνο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων στις ακόλουθες διευθύνσεις: robertomarconia2@gmail.com.

Αποθήκευση και Διάρκεια Διατήρησης Προσωπικών Δεδομένων

Τα προσωπικά δεδομένα του Χρήστη, που αποκτώνται μέσω των μεθόδων και για τους σκοπούς που περιγράφονται στο παρόν Έγγραφο, αποθηκεύονται με προσοχή σε συμμόρφωση με τις παραμέτρους ασφαλείας, καθώς και την αρχή της αναλογικότητας. Η διάρκεια της αποθήκευσής τους σχετίζεται αυστηρά με το σκοπό της συνεχιζόμενης επεξεργασίας. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από αυτόν τον ιστότοπο δεν θα υποβληθούν σε επεξεργασία για περισσότερο από όσο είναι απολύτως απαραίτητο για την εκπλήρωση των σκοπών για τους οποίους συλλέχθηκαν και υποβλήθηκαν σε επεξεργασία αυτές οι πληροφορίες. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας για τους σκοπούς που αναφέρονται στο παρόν Έγγραφο θα διατηρηθούν έως ότου επιτευχθούν αυτοί οι σκοποί. Στο τέλος των σκοπών που αναφέρονται σε αυτό το Έγγραφο, οι πληροφορίες θα διαγραφούν και, κατά συνέπεια, όλα τα δικαιώματα πρόσβασης στις πληροφορίες, διαγραφής και φορητότητας δεν μπορούν πλέον να ασκηθούν από τον Υπεύθυνο Επεξεργασίας Δεδομένων. Οι πληροφορίες που συλλέγονται για την εκπλήρωση μιας συμβατικής υποχρέωσης θα διατηρηθούν μέχρι την εκτέλεση της ίδιας της συμβατικής υποχρέωσης.

Οι σκοποί της επεξεργασίας

Τα δεδομένα του χρήστη υποβάλλονται σε επεξεργασία για τη διασφάλιση της ορθής παροχής των υπηρεσιών που προσφέρονται μέσω αυτού του ιστότοπου. Μεταξύ των λειτουργιών που υπάρχουν στον Ιστότοπο μέσω των οποίων μπορούν να ληφθούν και να υποβληθούν σε επεξεργασία τα προσωπικά δεδομένα του χρήστη είναι οι ακόλουθες: - Σχολιασμός. - Αποθήκευση και εμφάνιση στατιστικών στοιχείων. - Πρόσβαση σε υπηρεσίες που παρέχονται από τρίτα μέρη εντός του ιστότοπου ή μπορούν να χρησιμοποιηθούν μέσω API. - Υπηρεσία συνομιλίας με χειριστή ή άλλους χρήστες. - Άμεση επαφή με χειριστή ή άλλους χρήστες. - Διαχείριση πληρωμής - Αιτήματα επικοινωνίας και διάφορες πληροφορίες. - Φιλοξενία και άλλες λειτουργίες που στοχεύουν στην ολοκλήρωση του σκοπού που ζητά ο Επισκέπτης. - Αλληλεπίδραση με κοινωνικά δίκτυα και εξωτερικές πλατφόρμες. - Χαρτογράφηση θερμότητας και καταγραφή συνεδρίας. Αλληλεπίδραση με πλατφόρμες ζωντανής συνομιλίας. - Διαφήμιση, στόχευση, δημιουργία προφίλ, δοκιμή περιεχομένου, πρόσβαση σε πληροφορίες μέσω συσκευών, μέτρα κατά του ανεπιθύμητου περιεχομένου. Χρήση πλατφορμών τρίτων για διαχείριση αιτημάτων και βοήθειας, καταγραφή και πρόσβαση σε πληροφορίες και μεταφορά πληροφοριών. Για περισσότερες πληροφορίες για όλους τους σκοπούς, ο χρήστης μπορεί να επικοινωνήσει απευθείας με τον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων στην ακόλουθη διεύθυνση: robertomarconia2@gmail.com

Παραλήπτες προσωπικών δεδομένων

Τα Προσωπικά Δεδομένα του Χρήστη μπορούν να κοινοποιηθούν, για τους σκοπούς που αναφέρονται στο παρόν Έγγραφο, με: α. Υποκείμενα που ενεργούν ως υπεύθυνοι επεξεργασίας δεδομένων, συγκεκριμένα: i) άτομα, εταιρείες ή επαγγελματικές εταιρείες που παρέχουν υπηρεσίες βοήθειας και συμβουλευτικής σε Roberto Marconi ii) υποκείμενα με τα οποία είναι απαραίτητη η αλληλεπίδραση για την παροχή Υπηρεσιών (όπως πάροχοι φιλοξενίας, εργαλείο προμηθευτές) iii) υποκείμενα που έχουν ανατεθεί να εκτελούν δραστηριότητες τεχνικής συντήρησης (συμπεριλαμβανομένης της συντήρησης εξοπλισμού δικτύου και δικτύων ηλεκτρονικών επικοινωνιών). σι. Υποκείμενα, οντότητες ή αρχές στις οποίες είναι υποχρεωτική η κοινοποίηση των προσωπικών σας δεδομένων δυνάμει νομικών διατάξεων ή εντολών των αρχών· ντο. Άτομα εξουσιοδοτημένα από την Roberto Marconi για την επεξεργασία Προσωπικών Δεδομένων που είναι απαραίτητα για την εκτέλεση δραστηριοτήτων που σχετίζονται αυστηρά με την παροχή Υπηρεσιών, με την επιφύλαξη των υποχρεώσεων εμπιστευτικότητας (π.χ. υπάλληλοι της Roberto Marconi ή υπάλληλοι άλλων εταιρειών με τις οποίες {{data_controller_name} } έχει επιχειρηματικές σχέσεις). ρε. Διανομείς και μεταπωλητές εμπορικών πρωτοβουλιών και πρωτοβουλιών μάρκετινγκ, μέσω αυτοματοποιημένων εργαλείων (SMS, MMS, email, ειδοποιήσεων push) και μη αυτοματοποιημένων εργαλείων (ταχυδρομική αλληλογραφία, τηλέφωνο με υποβοήθηση χειριστή). Ορισμένα από τα Προσωπικά Δεδομένα σας ενδέχεται τελικά να υπόκεινται σε διάδοση μέσω δημοσίευσης στον Ιστότοπο για τους σκοπούς που αναφέρονται στο παρόν Έγγραφο.

Μεταφορές προσωπικών δεδομένων

Ορισμένα Προσωπικά Δεδομένα του Χρήστη ενδέχεται να κοινοποιηθούν/μεταβιβαστούν σε Παραλήπτες που βρίσκονται εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου. Το Roberto Marconi διασφαλίζει ότι η επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων τους από αυτούς τους Παραλήπτες συμμορφώνεται με τον Κανονισμό.

Δικαιώματα των υποκειμένων των δεδομένων

Σύμφωνα με τα άρθρα 15 και επόμενα του Κανονισμού, ο Χρήστης έχει το δικαίωμα να ζητήσει, ανά πάσα στιγμή, από τον Roberto Marconi πρόσβαση στα Προσωπικά του Δεδομένα, καθώς και την τροποποίηση ή διαγραφή αυτών των δεδομένων ή να αντιταχθεί στα επεξεργασία. Ο χρήστης έχει επίσης το δικαίωμα να ζητήσει τον περιορισμό της επεξεργασίας στις περιπτώσεις που προβλέπονται στο άρθρο 18 του Κανονισμού και να λάβει τα δεδομένα που τον αφορούν, στις περιπτώσεις που προβλέπονται στο άρθρο 20 του Κανονισμού. Τα αιτήματα θα πρέπει να απευθύνονται εγγράφως στο Roberto Marconi στην ακόλουθη διεύθυνση: robertomarconia2@gmail.com Σημείωση: Ο χρήστης έχει το δικαίωμα να υποβάλει καταγγελία στην αρμόδια Εποπτική Αρχή (Αρχή Προστασίας Δεδομένων).

Αλλαγές

Αυτή η πολιτική απορρήτου ισχύει από τις 8 Σεπτεμβρίου 2023. Το Roberto Marconi διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή απλώς να ενημερώσει το περιεχόμενό του, εν όλω ή εν μέρει, επίσης λόγω αλλαγών στους ισχύοντες κανονισμούς. Το Roberto Marconi θα σας ενημερώσει για τέτοιες αλλαγές μόλις εισαχθούν και θα είναι δεσμευτικές μόλις δημοσιευτούν στον Ιστότοπο. Ως εκ τούτου, το Roberto Marconi σας προσκαλεί να επισκέπτεστε τακτικά αυτήν την ενότητα για να ενημερώνεστε για την πιο πρόσφατη και ενημερωμένη έκδοση της πολιτικής απορρήτου, προκειμένου να παραμένετε ενημερωμένοι σχετικά με τα δεδομένα που συλλέγονται και τον τρόπο με τον οποίο τα χρησιμοποιεί ο Roberto Marconi .

Πρόσβαση σε λογαριασμούς σε υπηρεσίες τρίτων

Αυτοί οι τύποι υπηρεσιών επιτρέπουν σε αυτήν την εφαρμογή να λαμβάνει δεδομένα από τους λογαριασμούς σας σε υπηρεσίες τρίτων και να εκτελεί ενέργειες μαζί τους.

Πρόσβαση σε λογαριασμό Facebook (αυτή η εφαρμογή)

Αυτή η υπηρεσία επιτρέπει σε αυτήν την εφαρμογή να συνδεθεί με το λογαριασμό χρήστη στο κοινωνικό δίκτυο Facebook, που παρέχεται από την Facebook, Inc.
Απαιτούμενα δικαιώματα: Πρόσβαση σε ιδιωτικά δεδομένα.
Τόπος επεξεργασίας: Ηνωμένες Πολιτείες - Πολιτική απορρήτου .

Πρόσβαση στον λογαριασμό Twitter (Twitter, Inc.)

Αυτή η υπηρεσία επιτρέπει σε αυτήν την εφαρμογή να συνδεθεί με τον λογαριασμό χρήστη στο κοινωνικό δίκτυο Twitter, που παρέχεται από την Twitter, Inc.

Σχόλιο περιεχομένου

Οι υπηρεσίες σχολίων επιτρέπουν στους χρήστες να διατυπώνουν και να δημοσιεύουν τα σχόλιά τους σχετικά με το περιεχόμενο αυτής της εφαρμογής.
Οι Χρήστες, ανάλογα με τις ρυθμίσεις που αποφασίζει ο Κάτοχος, μπορούν επίσης να αφήσουν το σχόλιο σε ανώνυμη μορφή. Εάν τα Προσωπικά Δεδομένα που παρέχονται από τον Χρήστη περιλαμβάνουν email, αυτά μπορεί να χρησιμοποιηθούν για την αποστολή ειδοποιήσεων για σχόλια για το ίδιο περιεχόμενο. Οι χρήστες είναι υπεύθυνοι για το περιεχόμενο των σχολίων τους.
Εάν είναι εγκατεστημένη μια υπηρεσία σχολίων από τρίτο μέρος, είναι πιθανό, ακόμη και αν οι Χρήστες να μην χρησιμοποιούν την υπηρεσία σχολίων, να συλλέγει δεδομένα κίνησης που σχετίζονται με τις σελίδες όπου είναι εγκατεστημένη η υπηρεσία σχολίων.

Σχόλια Facebook (Facebook, Inc.)

Το Facebook Comments είναι μια υπηρεσία που διαχειρίζεται η Facebook, Inc. και επιτρέπει στον χρήστη να αφήνει σχόλια και να τα μοιράζεται μέσα στην πλατφόρμα του Facebook.
Συλλογή προσωπικών δεδομένων: Δεδομένα cookie και χρήσης
Τόπος επεξεργασίας: Ηνωμένες Πολιτείες - Πολιτική απορρήτου .

Επικοινωνία με τον χρήστη

Λίστα αλληλογραφίας ή ενημερωτικό δελτίο (αυτή η εφαρμογή)

Με την εγγραφή στη λίστα αλληλογραφίας ή στο ενημερωτικό δελτίο, η διεύθυνση email του χρήστη προστίθεται αυτόματα σε μια λίστα επαφών στις οποίες μπορούν να αποστέλλονται μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που περιέχουν πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένων πληροφοριών εμπορικής και διαφημιστικής φύσης, που σχετίζονται με αυτήν την Εφαρμογή. Η διεύθυνση email του χρήστη μπορεί επίσης να προστεθεί σε αυτήν τη λίστα ως αποτέλεσμα εγγραφής σε αυτήν την Εφαρμογή ή μετά από μια αγορά.
Συλλογή προσωπικών δεδομένων: Ταχυδρομικός κώδικας, Πόλη, Επώνυμο, Cookie, Ημερομηνία γέννησης, Δεδομένα χρήσης, Email, Διεύθυνση, Χώρα, Όνομα, Αριθμός τηλεφώνου, επάγγελμα, επαρχία, όνομα επιχείρησης και ιστότοπος.

Επικοινωνία μέσω τηλεφώνου (αυτή η εφαρμογή)

Οι χρήστες που έχουν παράσχει τον αριθμό τηλεφώνου τους μπορεί να επικοινωνήσουν για εμπορικούς ή διαφημιστικούς σκοπούς που σχετίζονται με αυτήν την Εφαρμογή, καθώς και για να ικανοποιήσουν τα αιτήματα υποστήριξης.

Φόρμα επικοινωνίας (αυτή η αίτηση)

Ο Χρήστης, συμπληρώνοντας τη φόρμα επικοινωνίας με τα δεδομένα του, συναινεί στη χρήση τέτοιων δεδομένων με σκοπό την απάντηση σε αιτήματα για πληροφορίες, αποσπάσματα ή οποιονδήποτε άλλο σκοπό που αναφέρεται στην κεφαλίδα της φόρμας.
Συλλεγμένα προσωπικά δεδομένα: Ταχυδρομικός κώδικας, Πόλη, Φορολογικός κώδικας, Επώνυμο, Ημερομηνία γέννησης, Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, Αναγνωριστικό χρήστη, Διεύθυνση, Χώρα, Όνομα, Αριθμός τηλεφώνου, ΦΠΑ, επάγγελμα, επαρχία, όνομα επιχείρησης, φύλο, βιομηχανία, ιστότοπος και διάφοροι τύποι δεδομένων.

Διαχείριση επαφών και μηνυμάτων

Αυτός ο τύπος υπηρεσίας καθιστά δυνατή τη διαχείριση μιας βάσης δεδομένων επαφών email, τηλεφωνικών επαφών ή επαφών οποιουδήποτε άλλου τύπου που χρησιμοποιείται για την επικοινωνία με τον Χρήστη.
Αυτές οι υπηρεσίες ενδέχεται επίσης να επιτρέπουν τη συλλογή δεδομένων σχετικά με την ημερομηνία και την ώρα προβολής των μηνυμάτων από τον Χρήστη, καθώς και την αλληλεπίδραση του Χρήστη μαζί τους, όπως πληροφορίες για κλικ σε συνδέσμους που περιλαμβάνονται στα μηνύματα.

Mailgun (Mailgun, Inc.)

Το Mailgun είναι μια υπηρεσία διαχείρισης διευθύνσεων και παράδοσης email που παρέχεται από την Mailgun, Inc.
Συλλογή προσωπικών δεδομένων: Επώνυμο, Cookies, Ημερομηνία γέννησης, Δεδομένα χρήσης, Email, Διεύθυνση, Χώρα, Όνομα, Αριθμός τηλεφώνου, επάγγελμα, φύλο και διάφοροι τύποι δεδομένων.
Τόπος επεξεργασίας: Ηνωμένες Πολιτείες - Πολιτική απορρήτου .

Υποδομή φιλοξενίας και Backend

Αυτός ο τύπος υπηρεσίας έχει τη λειτουργία φιλοξενίας δεδομένων και αρχείων που επιτρέπουν σε αυτήν την εφαρμογή να λειτουργεί, επιτρέπει τη διανομή της και παρέχει μια έτοιμη προς χρήση υποδομή για την παροχή συγκεκριμένων λειτουργιών αυτής της εφαρμογής.
Ορισμένες από αυτές τις υπηρεσίες λειτουργούν μέσω διακομιστών που βρίσκονται γεωγραφικά σε διαφορετικές τοποθεσίες, καθιστώντας δύσκολο τον προσδιορισμό της ακριβούς τοποθεσίας όπου αποθηκεύονται τα Προσωπικά Δεδομένα.

Google Cloud Storage (Google Ireland Limited)

Το Google Cloud Storage είναι μια υπηρεσία φιλοξενίας που παρέχεται από την Google Ireland Limited.
Συλλέγονται προσωπικά δεδομένα: διάφοροι τύποι δεδομένων όπως ορίζονται στην πολιτική απορρήτου της υπηρεσίας.
Τόπος επεξεργασίας: Ιρλανδία - Πολιτική απορρήτου .

Αλληλεπίδραση με πλατφόρμες ζωντανής συνομιλίας

Αυτός ο τύπος υπηρεσίας επιτρέπει στο χρήστη να αλληλεπιδρά με ζωντανές πλατφόρμες συνομιλίας, που διαχειρίζονται τρίτα μέρη, απευθείας από τις σελίδες αυτής της εφαρμογής. Αυτό επιτρέπει στον Χρήστη να επικοινωνήσει με την υπηρεσία υποστήριξης αυτής της Εφαρμογής ή αυτής της Εφαρμογής για να επικοινωνήσει με τον Χρήστη κατά την περιήγησή του στις σελίδες της.
Σε περίπτωση εγκατάστασης μιας υπηρεσίας για αλληλεπίδραση με πλατφόρμες ζωντανής συνομιλίας, είναι πιθανό, ακόμη και αν οι χρήστες δεν χρησιμοποιούν την υπηρεσία, να συλλέγει δεδομένα χρήσης που σχετίζονται με τις σελίδες όπου είναι εγκατεστημένη. Επιπλέον, οι συνομιλίες ζωντανής συνομιλίας μπορούν να καταγραφούν.


Αλληλεπίδραση με κοινωνικά δίκτυα και εξωτερικές πλατφόρμες

Αυτός ο τύπος υπηρεσίας σάς επιτρέπει να αλληλεπιδράτε με κοινωνικά δίκτυα ή άλλες εξωτερικές πλατφόρμες, απευθείας από τις σελίδες αυτής της Εφαρμογής.
Οι αλληλεπιδράσεις και οι πληροφορίες που αποκτώνται από αυτήν την Εφαρμογή υπόκεινται σε κάθε περίπτωση στις ρυθμίσεις απορρήτου του Χρήστη που σχετίζονται με κάθε κοινωνικό δίκτυο.

Κουμπί "Like" στο Facebook και Widget κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Inc.)

Το κουμπί "Μου αρέσει" στο Facebook και τα widget κοινωνικής δικτύωσης είναι υπηρεσίες αλληλεπίδρασης κοινωνικού δικτύου Facebook, που παρέχονται από την Facebook, Inc.
Συλλογή προσωπικών δεδομένων: Δεδομένα cookie και χρήσης.
Τόπος επεξεργασίας: Ηνωμένες Πολιτείες - Πολιτική απορρήτου .

Κουμπί LinkedIn και κοινωνικά γραφικά στοιχεία (LinkedIn Corporation)

Το κουμπί κοινωνικής δικτύωσης του LinkedIn και τα γραφικά στοιχεία είναι υπηρεσίες αλληλεπίδρασης κοινωνικού δικτύου LinkedIn, που παρέχονται από το LinkedIn Corporation
Συλλογή προσωπικών δεδομένων: Δεδομένα cookie και χρήσης.
Τόπος επεξεργασίας: Ηνωμένες Πολιτείες - Πολιτική απορρήτου .

Αλληλεπιδράσεις βάσει τοποθεσίας
Μη συνεχής γεωγραφική τοποθεσία (αυτή η εφαρμογή)

Αυτή η Εφαρμογή μπορεί να συλλέγει, να χρησιμοποιεί και να μοιράζεται Δεδομένα που σχετίζονται με τη γεωγραφική θέση του Χρήστη προκειμένου να παρέχει υπηρεσίες βάσει τοποθεσίας.
Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης και συσκευές παρέχουν από προεπιλογή εργαλεία για την άρνηση γεωγραφικής παρακολούθησης. Εάν ο Χρήστης έχει εγκρίνει ρητά αυτήν τη δυνατότητα, αυτή η Εφαρμογή ενδέχεται να λάβει πληροφορίες σχετικά με την πραγματική γεωγραφική του θέση.
Ο γεωγραφικός εντοπισμός του χρήστη πραγματοποιείται χωρίς συνεχή τρόπο, κατόπιν συγκεκριμένου αιτήματος του χρήστη ή όταν ο χρήστης δεν υποδεικνύει στο κατάλληλο πεδίο τον τόπο όπου βρίσκεται και επιτρέπει στην εφαρμογή να εντοπίσει αυτόματα τη θέση.
Συλλογή προσωπικών δεδομένων: Γεωγραφική τοποθεσία.

Προστασία ανεπιθύμητων

Αυτός ο τύπος υπηρεσίας αναλύει την κίνηση αυτής της Εφαρμογής, που ενδεχομένως περιέχει Προσωπικά Δεδομένα των Χρηστών, προκειμένου να το φιλτράρει από τμήματα κίνησης, μηνύματα και περιεχόμενο που αναγνωρίζεται ως SPAM.

Google reCAPTCHA (Google Ireland Limited)

Το Google reCAPTCHA είναι μια υπηρεσία προστασίας SPAM που παρέχεται από την Google Ireland Limited.
Η χρήση του συστήματος reCAPTCHA υπόκειται στην πολιτική απορρήτου και τους όρους χρήσης της Google.
Συλλογή προσωπικών δεδομένων: Δεδομένα cookie και χρήσης.
Τόπος επεξεργασίας: Ιρλανδία - Πολιτική απορρήτου .

Εγγραφή και έλεγχος ταυτότητας

Με την εγγραφή ή τον έλεγχο ταυτότητας, ο Χρήστης επιτρέπει στην Εφαρμογή να τον αναγνωρίσει και να του δώσει πρόσβαση σε ειδικές υπηρεσίες.

Έλεγχος ταυτότητας Facebook (Facebook, Inc.)

Το Facebook Authentication είναι μια υπηρεσία εγγραφής και ελέγχου ταυτότητας που παρέχεται από την Facebook, Inc. και συνδέεται με το κοινωνικό δίκτυο Facebook.
Συλλογή προσωπικών δεδομένων: Διάφοροι τύποι δεδομένων όπως ορίζονται στην πολιτική απορρήτου της υπηρεσίας.
Τόπος επεξεργασίας: Ηνωμένες Πολιτείες - Πολιτική Απορρήτου .

Στατιστική

Οι υπηρεσίες που περιλαμβάνονται σε αυτήν την ενότητα επιτρέπουν στον ελεγκτή δεδομένων να παρακολουθεί και να αναλύει δεδομένα κίνησης και να παρακολουθεί τη συμπεριφορά του χρήστη.

Στατιστικά Flazio

Το Flazio παρέχει μια υπηρεσία στατιστικών στοιχείων που αναλύει και εμφανίζει τα προσωπικά δεδομένα των χρηστών που επισκέπτονται τους ιστότοπους.
Συλλογή προσωπικών δεδομένων: Δεδομένα cookie και χρήσης.
Τόπος επεξεργασίας: Ιρλανδία - Πολιτική Απορρήτου Εξαίρεση.

Μεταφορά Δεδομένων από την ΕΕ και/ή την Ελβετία στις Ηνωμένες Πολιτείες βάσει της Ασπίδας Απορρήτου (αυτή η Εφαρμογή)

Όταν αυτή είναι η νομική βάση, η μεταφορά Προσωπικών Δεδομένων από την ΕΕ ή την Ελβετία στις Ηνωμένες Πολιτείες πραγματοποιείται βάσει της συμφωνίας Ασπίδας Απορρήτου ΕΕ-ΗΠΑ ή Ελβετίας-ΗΠΑ.
Ειδικότερα, τα Προσωπικά Δεδομένα μεταφέρονται σε οντότητες που έχουν αυτοπιστοποιηθεί βάσει της Ασπίδας Απορρήτου και επομένως διασφαλίζουν επαρκές επίπεδο προστασίας για τα μεταφερόμενα Δεδομένα. Οι υπηρεσίες που επηρεάζονται από τη μεταφορά Δεδομένων παρατίθενται στις αντίστοιχες ενότητες αυτού του εγγράφου. Μεταξύ αυτών, όσοι τηρούν την Ασπίδα Απορρήτου μπορούν να εντοπιστούν συμβουλευόμενοι τη σχετική πολιτική απορρήτου ή ελέγχοντας την κατάσταση της εγγραφής τους στην επίσημη λίστα της Ασπίδας Απορρήτου.
Τα δικαιώματα των Χρηστών βάσει της Ασπίδας Απορρήτου περιγράφονται σε ενημερωμένη μορφή στον ιστότοπο του Υπουργείου Εμπορίου των Ηνωμένων Πολιτειών.

Εμφάνιση περιεχομένου από εξωτερικές πλατφόρμες

Αυτός ο τύπος υπηρεσίας σάς επιτρέπει να βλέπετε περιεχόμενο που φιλοξενείται σε εξωτερικές πλατφόρμες απευθείας από τις σελίδες αυτής της Εφαρμογής και να αλληλεπιδράτε μαζί τους.
Σε περίπτωση που μια υπηρεσία αυτού του τύπου είναι εγκατεστημένη, είναι πιθανό, ακόμη και αν οι Χρήστες να μην χρησιμοποιούν την υπηρεσία, να συλλέγει δεδομένα κίνησης που σχετίζονται με τις σελίδες στις οποίες είναι εγκατεστημένη.

Γραμματοσειρές Google (Google Ireland Limited)

Το Google Fonts είναι μια υπηρεσία εμφάνισης γραμματοσειρών που διαχειρίζεται η Google Ireland Limited και επιτρέπει σε αυτήν την εφαρμογή να ενσωματώνει τέτοιο περιεχόμενο στις σελίδες της.
Συλλέγονται προσωπικά δεδομένα: Δεδομένα χρήσης και διάφοροι τύποι δεδομένων όπως ορίζονται στην πολιτική απορρήτου της υπηρεσίας.
Τόπος επεξεργασίας: Ηνωμένες Πολιτείες - Πολιτική απορρήτου.

Widget Χάρτες Google (Google Ireland Limited)

Οι Χάρτες Google είναι μια υπηρεσία οπτικοποίησης χαρτών που διαχειρίζεται η Google Ireland Limited και επιτρέπει σε αυτήν την Εφαρμογή να ενσωματώνει τέτοιο περιεχόμενο στις σελίδες της.
Συλλογή προσωπικών δεδομένων: Δεδομένα cookie και χρήσης.
Τόπος επεξεργασίας: Ιρλανδία - Πολιτική απορρήτου

Widget Instagram (Instagram, Inc.)

Το Instagram είναι μια υπηρεσία προβολής εικόνων που διαχειρίζεται η Instagram, Inc. και επιτρέπει σε αυτήν την εφαρμογή να ενσωματώνει τέτοιο περιεχόμενο στις σελίδες της.
Συλλογή προσωπικών δεδομένων: Δεδομένα cookie και χρήσης.
Τόπος επεξεργασίας: Ηνωμένες Πολιτείες - Πολιτική απορρήτου .

Ανάλυση και πρόβλεψη δεδομένων χρήστη ("προφίλ")

Ο Κάτοχος μπορεί να επεξεργαστεί τα δεδομένα χρήσης που συλλέγονται μέσω αυτής της Εφαρμογής για να δημιουργήσει ή να ενημερώσει προφίλ χρηστών. Αυτός ο τύπος μεταχείρισης επιτρέπει στον Κάτοχο να αξιολογήσει τις επιλογές, τις προτιμήσεις και τη συμπεριφορά του Χρήστη για τους σκοπούς που καθορίζονται στις αντίστοιχες ενότητες αυτού του εγγράφου.

Τα προφίλ χρηστών μπορούν επίσης να δημιουργηθούν χάρη στα αυτοματοποιημένα εργαλεία, όπως οι αλγόριθμοι, οι οποίοι μπορούν επίσης να προσφερθούν από τρίτους. Για να λάβετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δραστηριότητα προφίλ, ο Χρήστης μπορεί να ανατρέξει στις αντίστοιχες ενότητες αυτού του εγγράφου.
Ο Χρήστης έχει το δικαίωμα να αντιταχθεί σε αυτήν τη δραστηριότητα προφίλ ανά πάσα στιγμή. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα δικαιώματα του χρήστη και τον τρόπο άσκησής τους, ο Χρήστης μπορεί να ανατρέξει στην ενότητα αυτού του εγγράφου σχετικά με τα δικαιώματα των χρηστών.

Πώληση αγαθών και υπηρεσιών στο Διαδίκτυο

Τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται χρησιμοποιούνται για την παροχή υπηρεσιών στον Χρήστη ή για την πώληση προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής και της παράδοσης. Τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγονται για την οριστικοποίηση της πληρωμής μπορεί να είναι εκείνα που σχετίζονται με την πιστωτική κάρτα, τον τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά ή άλλα παρεχόμενα μέσα πληρωμής. Τα δεδομένα πληρωμής που συλλέγονται από αυτήν την εφαρμογή εξαρτώνται από το σύστημα πληρωμών που χρησιμοποιείται.

Δικαιώματα χρήστη

Οι χρήστες μπορούν να ασκήσουν ορισμένα δικαιώματα σε σχέση με τα Δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία από τον Ελεγκτή Δεδομένων.
Συγκεκριμένα, ο Χρήστης έχει το δικαίωμα:
- ανάκληση της συγκατάθεσης ανά πάσα στιγμή. Ο Χρήστης μπορεί να ανακαλέσει τη συγκατάθεση για την επεξεργασία των Προσωπικών Δεδομένων του που είχε ήδη εκφραστεί.
- να αντιταχθούν στην επεξεργασία των δεδομένων τους. Μπορείτε να αντιταχθείτε στην επεξεργασία των δεδομένων σας όταν γίνεται σε νομική βάση εκτός από τη συγκατάθεση. Περαιτέρω λεπτομέρειες σχετικά με το δικαίωμα αντίρρησης παρέχονται στην παρακάτω ενότητα.
- πρόσβαση στα δικά τους δεδομένα. Ο Χρήστης έχει το δικαίωμα να λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με τα Δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία από τον Ελεγκτή Δεδομένων, σχετικά με ορισμένες πτυχές της επεξεργασίας και να λαμβάνει αντίγραφο των Δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία.
- επαληθεύστε και ζητήστε διόρθωση. Ο Χρήστης μπορεί να επαληθεύσει την ορθότητα των Δεδομένων του και να ζητήσει την ενημέρωση ή διόρθωσή του.
- λάβετε τον περιορισμό της επεξεργασίας. Όταν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις, ο Χρήστης μπορεί να ζητήσει τον περιορισμό της επεξεργασίας των Δεδομένων του. Σε αυτήν την περίπτωση, ο Ελεγκτής Δεδομένων δεν θα επεξεργαστεί τα Δεδομένα για σκοπούς άλλους από τη διατήρησή τους.
-πραγματοποιήστε την ακύρωση ή την αφαίρεση των προσωπικών τους δεδομένων. Όταν πληρούνται ορισμένες προϋποθέσεις, ο Χρήστης μπορεί να ζητήσει τη διαγραφή των Δεδομένων του από τον Ελεγκτή Δεδομένων.
-λάβετε τα δικά τους δεδομένα ή μεταφέρετέ τα σε άλλο κάτοχο Ο Χρήστης έχει το δικαίωμα να λαμβάνει τα Δεδομένα του σε δομημένη, κοινώς χρησιμοποιούμενη και αναγνώσιμη από μηχανή μορφή και, όπου είναι τεχνικά εφικτό, να τα μεταφέρει χωρίς εμπόδια σε άλλον ελεγκτή. Αυτή η διάταξη ισχύει όταν γίνεται επεξεργασία των Δεδομένων με αυτοματοποιημένα μέσα και η επεξεργασία βασίζεται στη συγκατάθεση του Χρήστη, ένα συμβόλαιο με το οποίο ο Χρήστης είναι συμβαλλόμενο μέρος ή συμβατικά μέτρα που σχετίζονται με αυτό.
-προτείνετε ένα παράπονο. Ο Χρήστης μπορεί να υποβάλει καταγγελία στην αρμόδια εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων ή να λάβει νομική ενέργεια.

Λεπτομέρειες σχετικά με το δικαίωμα στο αντικείμενο

Όταν τα Προσωπικά Δεδομένα υποβάλλονται σε επεξεργασία προς το δημόσιο συμφέρον, κατά την άσκηση δημόσιων εξουσιών που ανήκουν στον Ελεγκτή Δεδομένων ή για να επιδιώξουν έννομο συμφέρον του Ελεγκτή Δεδομένων, οι Χρήστες έχουν το δικαίωμα να αντιταχθούν στην επεξεργασία για λόγους που σχετίζονται με την ιδιαίτερη κατάστασή τους.
Οι χρήστες θα πρέπει να λάβουν υπόψη ότι εάν τα δεδομένα τους υποβάλλονται σε επεξεργασία για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, ενδέχεται να αντιταχθούν στην επεξεργασία χωρίς να παρέχουν κανέναν λόγο. Για να μάθετε εάν ο Ελεγκτής Δεδομένων επεξεργάζεται δεδομένα για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ, οι Χρήστες μπορούν να ανατρέξουν στις αντίστοιχες ενότητες αυτού του εγγράφου.

Πώς να ασκήσετε δικαιώματα

Προκειμένου να ασκήσουν τα δικαιώματα του χρήστη, οι χρήστες μπορούν να απευθύνουν ένα αίτημα στα στοιχεία επικοινωνίας του Ελεγκτή που αναφέρονται σε αυτό το έγγραφο. Τα αιτήματα υποβάλλονται δωρεάν και υποβάλλονται σε επεξεργασία από τον Ελεγκτή το συντομότερο δυνατό, σε κάθε περίπτωση εντός ενός μηνός.


Περαιτέρω πληροφορίες για τα προσωπικά δεδομένα
Πώληση αγαθών και υπηρεσιών στο Διαδίκτυο

Τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγονται χρησιμοποιούνται για την παροχή υπηρεσιών στον Χρήστη ή για την πώληση προϊόντων, συμπεριλαμβανομένης της πληρωμής και της πιθανής παράδοσης.
Τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγονται για την οριστικοποίηση της πληρωμής μπορεί να είναι εκείνα που σχετίζονται με την πιστωτική κάρτα, τον τραπεζικό λογαριασμό που χρησιμοποιήθηκε για τη μεταφορά ή άλλα παρεχόμενα μέσα πληρωμής. Τα δεδομένα πληρωμής που συλλέγονται από αυτήν την εφαρμογή εξαρτώνται από το σύστημα πληρωμών που χρησιμοποιείται.

Περαιτέρω πληροφορίες για τη θεραπεία



Νομική υπεράσπιση

Τα Προσωπικά Δεδομένα του Χρήστη μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την υπεράσπιση από τον Ιδιοκτήτη στο δικαστήριο ή στα προπαρασκευαστικά στάδια της πιθανής εγκατάστασής του, από κατάχρηση κατά τη χρήση των ίδιων ή σχετικών υπηρεσιών από τον Χρήστη.
Ο Χρήστης δηλώνει ότι γνωρίζει ότι ο Ελεγκτής Δεδομένων ενδέχεται να απαιτείται να αποκαλύψει τα Δεδομένα κατόπιν αιτήματος των δημόσιων αρχών.

Καταγραφή συστήματος και συντήρηση

Για σκοπούς λειτουργίας και συντήρησης, αυτή η Εφαρμογή και οποιεσδήποτε υπηρεσίες τρίτων χρησιμοποιούνται από αυτήν μπορεί να συλλέγει αρχεία καταγραφής συστήματος, δηλαδή αρχεία που καταγράφουν αλληλεπιδράσεις και τα οποία μπορεί επίσης να περιέχουν προσωπικά δεδομένα, όπως η διεύθυνση IP του χρήστη.

Άσκηση Δικαιωμάτων από Χρήστες

Τα υποκείμενα στα οποία αναφέρονται τα Προσωπικά Δεδομένα έχουν το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να λάβουν επιβεβαίωση της ύπαρξης ή άλλως τέτοιων δεδομένων στον Ελεγκτή Δεδομένων, να γνωρίζουν το περιεχόμενο και την προέλευσή του, να ζητήσουν αντίγραφο όλων των επεξεργασμένων δεδομένων, να επαληθεύσουν την ακρίβειά του ή να ζητήσετε την ενσωμάτωσή του, την ακύρωση του λογαριασμού και τα δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία, ενημέρωση, διόρθωση, μετατροπή σε ανώνυμη μορφή ή αποκλεισμό των Προσωπικών Δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά παράβαση του νόμου και σε κάθε περίπτωση, για νόμιμους λόγους, της μεταχείρισης τους. Τα αιτήματα πρέπει να απευθύνονται στον Ελεγκτή Δεδομένων.


Για οποιοδήποτε αίτημα σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας στο robertomarconia2@gmail.com

Να μην παρακολουθείτε

Αυτή η εφαρμογή δεν υποστηρίζει αιτήματα "Μην παρακολουθείτε". Για να μάθετε εάν οι υπηρεσίες τρίτων που χρησιμοποιήθηκαν τις υποστηρίζουν, συμβουλευτείτε τις πολιτικές απορρήτου τους.

Για οποιοδήποτε αίτημα σχετικά με την επεξεργασία των δεδομένων σας στις tecnofusioneitalia.com γράψτε μας στο robertomarconia2@gmail.com.


Αλλαγές σε αυτήν την Πολιτική απορρήτου

Ο Ελεγκτής Δεδομένων διατηρεί το δικαίωμα να κάνει αλλαγές σε αυτήν την πολιτική απορρήτου ανά πάσα στιγμή διαφημίζοντας το σε Χρήστες σε αυτήν τη σελίδα. Επομένως, συμβουλευτείτε αυτήν τη σελίδα συχνά, λαμβάνοντας ως αναφορά την ημερομηνία της τελευταίας τροποποίησης που αναφέρεται στο κάτω μέρος. Σε περίπτωση μη αποδοχής των αλλαγών που έγιναν σε αυτήν την πολιτική απορρήτου, ο Χρήστης πρέπει να σταματήσει να χρησιμοποιεί αυτήν την Εφαρμογή και μπορεί να ζητήσει από τον Ελεγκτή Δεδομένων να αφαιρέσει τα Προσωπικά του Δεδομένα. Εκτός αν ορίζεται διαφορετικά, η προηγούμενη πολιτική απορρήτου θα συνεχίσει να ισχύει για τα Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγονται μέχρι εκείνη τη στιγμή.

Ορισμοί και νομικές παραπομπές


Το φυσικό πρόσωπο, το νομικό πρόσωπο, η δημόσια διοίκηση και οποιοσδήποτε άλλος οργανισμός, ένωση ή οργανισμός που ορίζονται από τον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων, σύμφωνα με τις διατάξεις αυτής της πολιτικής απορρήτου.

Ελεγκτής δεδομένων (ή κάτοχος)

Το φυσικό πρόσωπο, η νομική οντότητα, η δημόσια διοίκηση και οποιοσδήποτε άλλος φορέας, ένωση ή οργανισμός που είναι υπεύθυνος, επίσης, από κοινού με άλλον ιδιοκτήτη, για αποφάσεις σχετικά με τους σκοπούς, τις μεθόδους επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων και τα εργαλεία που χρησιμοποιούνται, συμπεριλαμβανομένου του προφίλ ασφαλείας, σε σχέση στη λειτουργία και τη χρήση αυτής της εφαρμογής. Ο Ελεγκτής Δεδομένων, εκτός εάν ορίζεται διαφορετικά, είναι ο κάτοχος αυτής της Εφαρμογής.

Αυτή η αίτηση

Το εργαλείο υλικού ή λογισμικού μέσω του οποίου συλλέγονται τα Προσωπικά Δεδομένα των Χρηστών.

Μπισκότα

Μικρό μέρος των δεδομένων που είναι αποθηκευμένα στη συσκευή του χρήστη.

Νομικές παραπομπές

Αυτή η πολιτική απορρήτου έχει εκπονηθεί με βάση τα ισχύοντα νομικά συστήματα, τον Κανονισμό 2016/679 της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τον Ελβετικό Νόμο για την Προστασία Δεδομένων (LPD).

Επικοινωνία

Εάν έχετε απορίες σχετικά με αυτήν την Πολιτική Απορρήτου, επικοινωνήστε μαζί μας στο robertomarconia2@gmail.com.


Ημερομηνία τελευταίας αναθεώρησης: 27/04/2024

Forni serie Tecno Thermos versione a gas.

 

Forni serie Thermos versione elettrica o a gas.